BEMUTATKOZÁS

Az Aston Catering Budapest tudja, hogy egy sikeres gasztroszolgáltatást nyújtó csapat összeállítása olyan, akár egy kiváló étel megalkotása.

Minőségi hozzávalók szükségesek hozzá, szív nélkül lehetetlen elkészíteni, és az ízeknek tökéletes összhangban kell lenniük ahhoz, hogy megszülessen a harmonikus végeredmény.

Ezzel az elhatározással alkottuk meg professzionális catering manufaktúránkat, amelynek több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakértő csapata mindig ugyanazzal a maximalizmussal és szenvedéllyel szolgálja ki vendégeit – legyen szó szűk körű családi összejövetelről, office cateringről, egy országszerte megrendezésre kerülő sporteseményről vagy akár egy több ezer fős céges rendezvényről vidéken.

spearator-image

ALAPÉRTÉKEK

Szakértelem

Szakértelem

Bízza magasan képzett bankett managereinkre és elhivatott séfjeinkre a vállalati programok, sportrendezvények vagy privát események gasztronómiai oldalát, és dőljön hátra nyugodtan!

Tapasztalat

Tapasztalat

Csapatunk közel több évtizede ejti ámulatba a hazai és nemzetközi események résztvevőit. És még mindig ugyanolyan lelkesek vagyunk, mint amikor elkezdtük.

Maximalizmus

Maximalizmus

Egy felejthetetlen rendezvényig hosszú út vezet. A gasztronómia terén mi mindent kézben tartunk, így Önnek csak annyi a dolga, hogy átélje, amint a teendők élménnyé válnak.

Szenvedély

Szenvedély

Legyen szó szűk körű rendezvényről vagy több ezer fős vendégseregről, mindig egyedi íz- és látványvilágot komponálunk. A szinesztézia csak egyetlen elem művészi eszköztárunkból!

REFERENCIÁK

HOZZÁVALÓK

A csapat

„A TÖKÉLETES RECEPT TITKA”

A sablonos egyenmegoldások már a múlté.

Sikerünk kulcsa, hogy felismertük, megváltoztak az igények.

Vendégeink nem csak ízletes ételeket várnak el, sokkal inkább egy különleges gasztroutazásra vágynak, amely során a kiváló ízek mellett egy teljeskörű konyhaművészeti élményt kapnak, az állófogadásos finger food megoldásoktól, a látványkonyhai elemekkel kiegészülő svédasztalos ebédeken át, az ültetett VIP corporate gálavacsorákig.

Ehhez nem is kell más, mint az alábbi hozzávalók:
1 tulajdonos,
1 konyhafőnök,
1 értékesítési igazgató,
akik olyan tökéletesen működő gépezetet alkotnak, amelyben mindenki tudja, hogy mi a szerepe, és annak megfelelően teszi hozzá a maga tudását.

Baluka Tamás Ügyvezető igazgató, tulajdonos
A ranglétra legalsó fokáról küzdötte fel magát a vezetői szintre, így nem csak a vendéglátós szakma fortélyait ismeri, hanem mindenkit, a zöldségestől, az autókölcsönzőn át, a díszletépítészig. Elvitathatatlan érdemeit mindenki elismeri, mivel a siker nem változtatta meg, ezért fogadják el tőle, hogy nem a lehetetlent, csak a maximumot várja el a csapat tagjaitól.

Baluka Tamás

Ügyvezető igazgató, tulajdonos

Bálint Zoárd Konyhafőnök
A konyhai folyamatok fő mozgatórugója, aki mindig az alkalomhoz illően álmodja meg a tökéletes ízvilágot. Kollégái szerint olyan, mint az igazi szuflé: a szilárd „harcos” külső mögött egy lágy belsőt, egy igazi művészlelket talál az, aki megismeri őt.

Bálint Zoárd

Konyhafőnök

Bán Janka Értékesítési igazgató
Konstans maximalizmusából képtelen lejjebb adni, és még hírből sem ismeri a lehetetlen kifejezést. Rugalmasságából adódóan nem a problémát látja maga előtt, hanem a feladatot, amit egy jó ötlettel vagy kreativitással rendre meg is old.

Bán Janka

Értékesítési igazgató